Om meg

Hei!
Mitt navn er Thomas Klein Grønvold og er 24 år gammel. Jeg kommer fra Råde som ligger i Østfold, men bor nå i Oslo. Av tidligere erfaringer har jeg 4 år fra servicebransjen og har også tjenestegjort i Hans Majestet Kongens Garde. Jeg studerer per idag Hotelledelse på Høyskolen Kristiania som ligger i Oslo og har valgt å spesialisere meg i Digital Markedsføring som er mitt valgfag vårsemesteret 2017. Ved siden av studiene er jeg også aktiv gjennom diverse områder som faglig studieveileder og styremedlem i Haugenstua Borettslag.

 

Jeg har valgt å spesialisere meg i nettopp Digital Markedsføring grunnet verden blir stadig mer og mer digitalisert, og vil gi meg unike muligheter i jobbmarkedet nettopp innenfor dette fagfeltet. Det vil gi meg kunnskap om hvordan bedrifter operer og benytter seg av markedsføring gjennom gitte kanaler, og hvordan dette blir benyttet som et element for å få den ønskede handlingen av forbrukeren.

Dette vil være min fagblogg som jeg benytter i forbindelse med valgfaget Digital Markedsføring. Her vil jeg publisere relevante temaer og tanker rundt nettopp dette emnet.

January 5, 2017